Natiunea MMA

Anderson Silva, refacut complet dupa accidentarea la coaste, reincepe antrenamentele
18/11/2010

Mike Chiappetta - www.MMAfighting.com

Dupa ce a suferit o accidentare la coaste care l-a impiedicat sa isi incheie cu bine tabara de pregatire, si lupta care a urmat cu Chael Sonnen, campionul categoriei mijlocii a UFC, Andreson Silva, vazut de multi drept cel mai bun luptator pound-per-pound din lume, a reinceput antrenamentele pentru lupta de la UFC 126 cu Vitor Belfort, conform declaratiilor managerului sau, Ed Soares.

Soares a declarat ca au mai existat incercari de reluare a pregatirii, care au fost insa in cele din urma abandonate, dar acum Silva este refacut 100% si a revenit in sala de pregatire.

"A avut nevoie de destul de mult timp" spune Soares. "A incercat mai demult, dar acum se simte bine in cele din urma."

Silva (27-4) s-a accidentat la coaste cu o saptamana inainte de lupta cu Chael Sonnen, la un antrenament cu medaliatul olimpic cu aur la judo, Satoshi Ishii.

 Lupta dintre Silva si Belfort va avea loc pe 5 februarie in Las Vegas, iar orarul acesta ii da brazilianului trei luni sa reintre in forma.

"E foarte concentrat, si vrea sa isi apere cu succes titlul" a declarat Soares.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA