Natiunea MMA

Anderson Silva, Rodrigo Nogueira, Mauricio Rua, Lyoto Machida, Wanderlei Silva la putearea 4x4
02/10/2012

In ultimele zile, fotografia de mai sus a circulat in mediile de presa internationale si pe retelele de socializare. Anderson Silva, Rodrigo Nogueira, Mauricio Rua, Lyoto Machida si Wanderlei Silva sunt probabil cei mai de seama atleti de MMA veniti vre-o data din Brazilia, iar faptul ca au fost cu totii impreuna intr-o locatie, indiferent de aceasta, e un moment de mare insemnatate, mai ales avand in vedere rivalitatea care a existat intre ei de-a lungul timpului.

Toti au postat aceasta poza pe conturile lor de pe net, si au reusit sa atraga atentia fanilor si specialistilor din intreaga lume. Intrebarea era, desigur, care e motivul si ocazia pentru care granzii Braziliei si-au dat intalnire, intr-un mediu aparent atat de relaxat. E drept ca judecand la rece, nu putea sa fie decat (inca) o ocazie de a face ceva banuti :)

Si iata ca, in cele din urma, motivatia reala a acestei campanii a fost facuta publica. Iar spre bucuria noastra, are de-a face cu un lucru familiar noua.

Multa lume a ajuns sa considere Duster-ul - pentru ca despre el e vorba - a fi un produs romanesc, dar realitatea e ca grupul Renault il are in productie si in uzina braziliana de la Curitiba sub apelativul Renault Duster. Chiar si asa, pe mine cel putin ma face sa ma uit putin altfel la noul 4x4 de la Dacia. Iar reclama in sine e chiar dragutza :)

 

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA