Natiunea MMA

Anderson Silva: Nu cred ca il pot infrange pe Jon Jones
02/07/2013
Ceea ce se mediatizeaza in randul comunitatii de MMA s-a dovedit a fi real. Silva a recunoscut ca exista sanse mari ca Jon Jones sa il infranga in marea lupta ce va avea loc.

“La categoria sa, Jon Jones este cel mai bun. Daca il voi confrunta, nu cred ca voi invinge”, a declarat Silva prin interediul MMAFighting. “Jones este diferit. Este mare, este tanar, este foarte inteligent. In el vad imaginea mea de acum multi ani”.

Silva a fost piesa de rezistenta in doua dintre cele mai importante lupte ale UFC – impotriva lui Jones sau a lui Georges St-Pierre.

Jones a fost flatat de complimentul lui Silva, declarand ca “sunt onorat sa aud declaratiile lui Silva legate de superfightul nostru. Nu se schimba nimic, tot muncesc din greu”.

Chris Weidman s-a scuzat in fata lui White si a fanilor sai pentru ca a spus ca va compromite orice lupta in care Silva este implicat.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA