Natiunea MMA

Anderson Silva: "Superfight-urile sunt de rahat"
18/09/2013Saptamana trecuta Anderson Silva a condus cateva seminarii in Londra.

Primul a fost la Urban Kings, unde a discutat cu Fighters Only, iar al doilea seminar a fost la Lions Pride Gym, unde i-a intalnit pe cei de la GiveMeSport.

„Din punctul meu de vedere, luptele grele nu permit celor mai putin cunoscuti sa ajunga faimosi”, a declarat cand a fost intrebat despre superfightul cu Jon Jones.

„Sunt pregatit pentru Jon Jones, Georges St. Pierre. De la mine de la sala Minatouro sau Glover sunt pregatiti pentru Jon Jones, dar Georges St. Pierre face parte din alta categorie de greutate. Iar eu am probleme la categoria mea.

"Intr-adevar face bine afacerii, dar pentru cei mici nu e ok. Daca il infrang pe St. Pierre, si pe Jones, cine mai ramane? Nimeni! Din punctul meu de vedere superfighturile sunt de rahat”.

Silva va avea revansa cu Chris Weidman in cadrul UFC 168 pe 28 Decembrie. A pierdut titlul categoriei mijlocii in fata lui Weidman printr-un TKO in a doua runda la inceputul acestui an.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA