Natiunea MMA

Anderson Silva: "Nu sunt o legenda si nici nu sunt invincibil"
19/04/2011

Neinvins din ianuarie 2006 si cu paisprezece victorii la consecutive la activ, campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva incerca sa elimine aura de invincibilitate care s-a creat in jurul sau.

Vorbin cu fanii la Twitcam in acest weekend, el a incercat sa scape de etichetele de "legenda" si "invincibil" care i se aplica adesea.

"Poate am sa fiu urmatoarea victima din Octogon" a spus el.

"Cu siguranta nu sunt invincibil. Uneori trecem prin situatii care o demonstreaza. Ne antrenam din greu ca sa facem lucruri bune, dar in orice moment putem face un pas gresit. Ce ramane e mostenirea noastra - ce am facut deja va ramane in istorie. Chestia asta cu invincibilitatea e prea vaga."

"Urmatoarea mea lupta e impotriva lui Okami in luna august. Sunt atatea lucruri pe care trebuie sa le fac inainte de a fi numit o legenda vie".

Yushi Okami si Anderson Silva s-au mai intalnit o data, la Rumble on the Rock, in 2006. Anderson a pierdut atunci din cauza unei lovituri ilegale de picior, dar spune ca lupta din august nu are de-a face cu revansa.

"Ne vom face munca. E o mare oportunitate sa avem din nou o gala UFC inapoi in Brazilia, si e o sansa importanta pentru MMA-ul din Japonia care e intr-o faza complicata a istoriei sale. Lupta este foarte importanta si pentru Okami. Va fi cu siguranta frumos".

Anderson e acum in Los Angeles, unde se va antrena cu Fabricio Werdum si alti atleti de top la Kings MMA, sub tutelajul fostului sau antrenor de la Chute Boxe Academy, Rafael Cordeiro.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA