Natiunea MMA

Anderson Silva - "Am sa ma intorc"
14/01/2014Pentru prima data de la devastatoarea accidentare de la UFC 168, fostul detinator al centurii categoriei mijlocii a UFC Anderson Silva a vorbit public despre trauma suferita in confruntarea cu Chris Weidman, intr-un interviu recent pentru televiziunea braziliana Rede Globo.

"Ma simt mai bine. Nu sunt 100%, dar am inceput sa fac mici pasi cu o carja" spune Silva. E o durere pe care nu o doresc nimanui. De cand am venit din Las Vegas, de cand am plecat din spital, nu pot sa dorm toata noaptea. E foarte dificil."

In interviu, The Spider a recunoscut ca isi aduce aminte foarte exact momentul accidentarii, si inca incearca sa isi dea seama ce s-a intamplat.

"Vad ca un film ce s-a intamplat in momentele de dinainte de accident. Tot timpul incerc sa inteleg de ce. De ce a trebuit sa imi rup piciorul? De ce trebuie sa trec prin situatia asta? Incerc sa inteleg mesajul pe care Dumnezeu a incercat sa mi-l trimita in acel moment."

Desi nu multa lume a vazut asta in lupta dusa de el pana in acel moment, Silva e convins ca rezultatul final al luptei ar fi fost altul. "Sunt sigur ca as fi castigat, daca nu ma accidentam" spune el.

"Cand am vazut ca imi e rupt piciorul, am fost terifiat. Nu imi puteam da seama daca fractura a deschisa sau nu. Am vorbit cu arbitrul sa imi puna la loc piciorul cat de repede se poate. Durerea era absurda" isi aduce aminte marele campion momentele de dupa accidentare.

"Ma gandeam la un singur lucru: s-a terminat? Am sa mai pot umbla? Sunt in regula? Dar acum sunt sigur ca am sa reusesc. Am sa ma intorc".

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA