Natiunea MMA

Anderson "Braddock" Silva semneaza cu GLORY Sports International
25/07/2012

Anderson "Braddock" Silva e adesea confundat cu mai celebrul sau tiz, Anderson "The Spider" Silva, campionul categoriei mijlocii a UFC, dar cand l-a fortat pe mult mai titratul Badr Hari pana la limita resurselor de tehnica si rezistenta in gala K-1 din luna mai, el a intrat in atentia specialistilor din kickboxul profesionist international. Silva intentiona sa lupte in continuare in galele organizate de K-1, dar odata cu achizitia It's Showtime - cu care era sub contract - de catre GLORY Sports International face imposibil acest lucru.

GLORY Sports International a anuntat oficial astazi ca a semnat un contract cu "Braddock" Silva. Nu se stie cand isi va face debutul in galele acestei organizatii, dar el ramane in continuare pe fight-cardul galei It's Showtime programata pe 10 noiembrie in Brazilia.

Organizatia condusa de Bas Boon a reusit o achizitie importanta, crescand nu doar valoarea seriei de luptatori pe care ii are la categoria grea, dar avand si o optiune foarte buna pentru divizia -95kg (unde Silva poate lupta la nevoie) sau pentru partea de MMA a galelor acestora.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA