Natiunea MMA

Alistair Overeen se alatura echipei de la First Round Management
20/06/2014Luptatorul UFC de la categoria grea a dezvaluit ca s-a alaturat echipei conduse de Malki Kawa.

”Sunt foarte bucuros sa anunt noua mea colaborare cu Malki Kawa si First Round Management. Malki a construit una dintre cele mai bune companii din MMA, si sunt nerabdator sa vad ce vom realiza impreuna”, a declarat Overeem.

Aceasta nu este singura schimbare pe care Overeem a facuto in ultimul timp. El a parasit Blackzilians, si isi petrece tot timpul antrenandu-se cu cei de la Jackson-Winkeljojn MMA din New Mexico.

Kawa, CEO al echipei manageriale, considera ca achizitia lui Overeem a fost vitala, fiind unul dintre cei mai apreciati lutatori ai categoriei grele din MMA.

“Alistair Overeem este foarte bun in ceea ce face. Sunt mandru ca il pot aduce in echipa First Round Management, si ii voi arata ce merita un atlet de nivelul sau”, a declarat Kawa.

Overeem are un palmares de 2-2 in UFC, castigand la decizie ultima confruntare avuta cu Frank Mir in UFC 169. Initial ar fi trebuit sa il infrunte pe Junior dos Santos, dar luptatorul brazilian s-a retras din lupta datorita unei interventii chirurgicale. In urma cu cateva saptamani acesta a declarat ca va fi pregatit sa revina in Septembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA