Natiunea MMA

Alistair Overeem vs Fabricio Werdum pe 9 aprilie, la Strikeforce Heavyweight Grand Prix
28/01/2011

A doua runda semifinala a Grand Prixului Categoriei Grele a Strikeforce va avea loc pe 9 aprilie, intr-o locatie care nu a fost stabilita inca.

Directorul executiv al Strikeforce, Scott Coker, a confirmat aceasta informatie pentru ESPN.com ieri dupamasa dupa conferinta de presa de dinaintea galei "Diaz vs Cyborg" care are loc sambata seara la HP Pavilion, in San Jose, California.

Desi locatii din SUA, Brazilia si Canada raman inca in discutie pentru gala in care Alistair Overeem va da piept cu Fabricio Werdum, iar Josh Barnett cu Brett Rogers, Japonia pare sa fie favorita la organizarea acestui show.

Sotaro Shinoda, un reprezentat al Real Entertainment, compania japoneza care co-promova galele PRIDE inainte de asocierea cu Fighting and Entertainment Group si crearea DREAM in 2008, urmeaza sa se intalneasca cu Coker pentru a discuta detaliile aducerii unui fight-card televizat de It's Showtime la Tokyo.

Strikeforce si DREAM au un parteneriat bun care le permite sa schimbe luptatori intre ei. Cardul din aprilie ar marca prima aparitie a promotiei americane in Japonia, un obiectiv pe care Coker l-a declarat inca de la intrarea in lui in lumea MMA in 2006. O gala transmisa live in America, tinta principala a evenimentului, la ora 10 seara ar insemna inceperea ei in Japonia pe 10 aprilie la amiaza. Coker a scos deja din discutie celebra Saiatama Super Arena, gazda multor gale PRIDE si DREAM ca posibila locatie pentru un astfel de eveniment.

Sursa - www.espn.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA