Natiunea MMA

Alistair Overeem vs Ben Edwards si Jerome Le Banner vs Kyotaro, anuntate oficial pentru K-1 Final 16
08/09/2010

Daniel Herbertson - www.MMAfighting.com

Presedintele K-1, Sadaharu Tanigawa a dezvaluit astazi, intr-o conferinta de presa, doua dintre luptele ce vor avea loc la K-1 World Grand Prix Final 16, ce va avea loc pe 2 octombrie in Seoul, Coreea de Sud.

Campionul categoriei grele a Strikeforce, Alistair Overeem, ca lupta cu Ben Edwards, care a trecut cu usurinta de toti adversarii pe care i-a avut anul acesta la Oceania Grand Prix, prin trei KO-uri in chiar prima runda.

Jerome Le Banner, care a cucerit recent Titlul Mondial WPMF de Muay Thai la categoria super-grea, il va intalni pe actualul campion al categorie grele din K-1, Keijiro "Kyotaro" Maeda.

Luptele ce vor alcatui fight-cardul galei K-1 MAX Final 16, ce va avea loc a doua zi dupa K-1 World Grand Prix Final 16, pe 3 octombrie, vor fi anuntate oficial in acest weekend.

Tanigawa a mai declarat ca mult asteptatul parteneriat cu banca chinezeasca de investiti PUJI Capital va incepe mai devreme decat s-a anuntat initial, si se pare ca banii veniti din China vor sprijini chiar si cele doua gale din Coreea de Sud, la inceputul lui octombrie.

K-1 deruleaza acum un vot online pentru ca fanii sa poata sa isi spuna parerea despre cine doresc sa vada in Final 16 la categoria grea, pentru cele sase locuri ramase libere. Desi nu a dat publicitatii rezultatele din acest moment, Tanigawa a spus ca a fost surprins de numarul mare de voturi primite de Catalin Morosanu, si de fostul campion al categoriei grele din UFC, Andrei Arlovski.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA