Natiunea MMA

Alistair Overeem vs Antonio Silva, confirmata oficial pentru UFC 156
27/11/2012

Oficialii promotiei americane UFC au anuntat organizarea luptei dintre Alistair Overeem si Antonio "Bigfoot" Silva in cadrul galei cu numarul 156: "Aldo vs Edgar", care va avea loc pe 2 februarie in Las Vegas.

Confruntarea este insa conditionata de aprobarea liceentei lui Overeem de catre Comisia Atletica a Statului Nevada, in a doua jumatate a lunii decembrie.

Overeem, fost campion al Strikeforce, a fost suspendat un an de zile dupa ce a picat un test anti-doping de dinaintea confruntarii cu campionul greilor UFC, Junior dos Santos.

Silva si-a castigat dreptul de a lupta impotriva lui Overeem printr-o reusita in fata lui Travis Bone, chiar daca in debutul din Octogon a fost invins fara drept de apel de catre Cain Velasquez, fostul detinator al centurii greilor.

Main Eventul UFC 156 va fi confruntarea pentru titlul dintre Jose Aldo si Frankie Edgar, la categoria pana. Pe acelasi fight-card, Rashad Evans il intalneste pe Antonio Rogerio Nogueira.

"Luptele noastre din SuperBowl weekend sunt printre cele mai mari si mai bune, iar in acest an nu vom face exceptie" a declarat presedintele UFC, Dana White.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA