Natiunea MMA

Alistair Overeem vs. Travis Browne, la UFC on FOX Sports 1 din 17 august
23/05/2013
Cardul inaugural UFC FOX Sports 1 prinde forma. Fostul campion Strikeforce de la categoria grea Alistair Overeem il va infrunta pe Travis Browne pe tabelul principal al evenimentului.

Cu toate astea, aceasta nu va fi main event-ul serii, conform celor de la MMA Junkie. Ariel Helwani de la MMA Fighting a confirmat rezervarea acestei confruntari.

Primul eveniment UFC de pe FOX Sports 1 va avea loc in TD Garden Boston, Mass. pe data de 17 August. Gala este parte din noua grila de programe a canalului sportiv, care se va difuza live in acea zi.

Ultima lupta a lui Browne, 30 de ani, a fost in Aprilie, atunci cand l-a infrant pe Gabriel Gonzaga prin knockout in prima runda in cadrul finalei The Ultimate Fighter 17 din Las Vegas, Nevada.

Victoria a fost un controversata, Gonzaga contestand rezultatul in fata Comiesiei Atletice a Statului Nevada. Browne are 5-1-1 in UFC si 14-1-1 in cariera sa din MMA.

Overeem, 33 de ani, a avut ultima lupta in UFC 156, unde a fost infrant de catre Antonio Silva in a 3-a runda. Luptatorul de la “Blackzillians” detine recordul de 1-1 in UFC, singura vicotrie fiind asupra fostului campion UFC de la categoria grea Brock Lesnar in cadrul UFC 141 din Decembrie 2011. El detine recordul de 36-12 cu 1 NC in cariera sa din MMA.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA