Natiunea MMA

Alistair Overeem vrea sa il trimita pe Brock Lesnar inapoi in WWE
12/11/2011

Doi dintre cei mai urmariti grei din lume, Alistair Overeem si Brock Lesnar se vor intalni in gala UFC 141, gala care va pune capat unui an 2011 plin de evenimente in istoria celei mai mari promotii de MMA din lume.

Nu s-a confirmat oficial inca daca invingatorul dintre cei doi va urca in cusca impotriva campionului categoriei grele, care se va decide in aceasta seara in gala UFC on FOX 1, dintre Cain Velasquez - actualul detinator al centurii - si Junior dos Santos, dar Alistair a declarat nu o data ca aceasta va fi directia in care matchmakingull companiei va merge in viitor. E un lucru care nu ar surprinde pe nimeni avand in vedere ca Lesnar este omul de la care Cain a cucerit centura, iar Alistair este fostul detinator al titlului greilor Strikeforce.

Cei doi s-au intalnit pentru prima data in cadrul zilelor dedicate mass-media la UFC on FOX 1, pentru a promova lupta din 30 decembrie. A fost o ocazie foarte buna pentru Lesnar de a isi demonstra forma fizica foarte buna si pentru Alistair de a promite ca il va rupe in bucati pe fostul campion UFC si ca il va trimite inapoi in WWE, organizatia de pre wrestling unde si-a inceput americanul cariera.

"Sunt gata pentru orice" a spus Alistair. "Brock e un wrestlfer foarte bun, foarte puternic. E un baiat mare, dar si eu sunt destul de mare. Nu sunt ingrijorat."

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA