Natiunea MMA

Alistair Overeem va lupta in UFC 164, oponentul sau este necunoscut in acest moment
15/05/2013Mai multe surse din apropierea luptatorului au declarat celor de la MMAjunkie.com ca intoarcerea lui Alistair Overeem in cadrul Octogonului este planificata spre sfarsitul acestei veri.

Fostul campion Strikeforce este programat sa lupte in cadrul UFC 164 ce va avea loc pe data de 31 August in Milwaukee Bradley Center. Inca nu stim sigur cine ii va fi oponent.

Overeem (36-12 MMA, 1-1 UFC), luptatorul olandez de 32 de ani a intampinat dificultati la obtinerea titlului UFC de la categoira grea. Ar fi trebuit sa lupte impotriva lui Junior dos Santos in cadrul UFC 160, dar lupta a fost amanata datorita accidentarii suferite.

In Februarie, cand a participat la UFC 156, a fost infrant prin knockout de catre Antonio Silva, care este acum programat sa lupte cu Cain Velasquez in cadrul UFC 160 ce va avea loc in Las Vegas pe 25 Mai. Inainte de aceasta infrangere, Overeem nu a mai pierdut nicio lupta in ultimii 6 ani.

Inaintea unei lupte pentru titlu planificate impotriva campionului de la acel moment dos Santos, Overeem a avut rezultat pozitiv pentru nivel ridicat de teststeron si i s-a retras licenta de lupta, fapt care l-a impiedicat sa lupte timp de 9 luni.

Acesta a semnat un contract cu UFC in Septembrie 2011, dupa ce a fost eliminat din Strikeforce, unde a detinut titlul de campion la categoria grea timp de 4 ani.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA