Natiunea MMA

Alistair Overeem se alatura echipei Blackzilians, de la Authentic Sports Management
14/02/2012

Fostul campion al categoriei grele din Strikeforce si K-1, Alistair Overeem, a devenit in mod oficial membru al echipei de top Blackzilians, sub atentul management al lui Glenn Robinson de la Authentic Sports Management.

"La Authentic Sports Management, am vazut imediat ca Glenn Robinson are un sistem care le permite sportivilor sa se concentreze doar pe pregatire, un lucru foarte important in conditiile in care eu trebuie sa ma antrenez pentru lupta pentru titlul UFC cu Junior Dos Santos" a spus Overeem in declaratie de presa. "ASM are o echipa de experti care te ajuta sa cresti ca si atlet, de la Glenn care se ocupa de management, la Jen Wenk care se ocupa de PR si Karen Gough care lucreaza la marketing, un nutriotinist cu norma intreaga, un departament financiar si legal - orice ai nevoie, ei au asa ceva."

"Dupa ce m-am intalnit cu cei de la ASM, m-am convins ca ei ma pot face noul campion al UFC."

Dupa despartirea tumultoasa de Golden Glory, care se disputa inca in tribunale, Overeem a intrat in echipa Xtreme Couture din Las Vegas, pentru o scurta perioada de timp. Cu toate acestea, din cauza starii dificile de sanatate a mamei sale, "The Demolition Man" a fost fortat sa revina in Olanda, unde s-a pregatit pentru lupta cu Brock Lesnar.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA