Natiunea MMA

Alistair Overeem se alatura (temporar) echipei de la Mike's Gym din Amsterdam
10/04/2013Alistair Overeem s-a alaturat echipei de la Mike's Gym in perioada in care va sta acasa in Amsterdam, pentru a isi vizita mama.

Greul UFC se va antrena cel putin pentru o vreme alaturi de Badr Hari (unul dintre adversarii sai traditionali, amandoi avand pana acum la activ cate o victorie in fata celuilalt), Gokhan Saki sau Murthel Groenhart.

Cu toate acestea el ramane un membru al Blackzilians Team din Florida, iar prezenta sa la Mike's Gym e doar temporara. El s-a mutat acolo dupa ce a semnat cu UFC si a pus capat contractului cu UFC.

Mike Passanier este recunoscut drept unul dintre cei mai buni ai momentului din intreaga lume, el dovedindu-si talentul ani la rand cu numerosi luptatori, de la Badr Hari la Arthur Kyshenko sau mai recent Murthel Groenhart.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA