Natiunea MMA

Alistair Overeem promite lucruri mari la revenirea sa in UFC
20/06/2012

Alistair Overeem va primi dreptul de a solicita o noua liceenta de lupta din partea Comisiei Atletice a Statului Nevada in 27 decembrie. Conform ultimelor sale declaratii, are de gand sa isi creasca colectia de titluri dupa revenirea in cusca.

"Am sa lupt din nou in Decembrie, si credeti-ma pe cuvant, am sa revin la centura mai devreme decat crede multa lume"a scrie el pe contul sau de Twitter.

Overeem trebuia sa intre in lupta impotriva actualului detinator al centurii UFC, Junior dos Santos, in gala UFC 146, dar a fost depistat pozitiv la testul anti-doping de dinainte de gala.

Sportivul in varsta de 32 de ani a pierdut apelul in fata Comisiei Atletie a Statului Nevada si a primit o suspendare de noua luni pentru ca a avut o cantitate mai mare decat dublul valorii admise in mod normal la o persoana.

Desi pedeapsa primita de el este una destul de severa, presedintele UFC Dana White a declarat recent ca la revenirea sa in activitate, "The Demolition Man" va reprimi pozitia de principal pretendent la titlul categoreiei, un lucru la care Junior dos Santos s-a declarat in mod public impotriva. Cigano a spus ca o victorie in fata lui Brock Lesnar si o suspendare pentru dopaj nu sunt deloc premizele unei sanse de a lupta pentru titlu.

Dos Santos e programat acum sa isi apere centura in fata lui Cain Velasquez la UFC 152 pe 22 septembrie. Daca invingatorul din aceasta lupta nu va avea accidentari prea serioase, timingul ar fi perfect pentru o confruntare cu proaspat revenitul Alistair undeva in jurul Ajunului Anului Nou.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA