Natiunea MMA

Alistair Overeem pleaca din echipa Golden Glory; altii s-ar putea sa il urmeze
21/09/2011

 

Au aparut numeroase zvonuri in ultima vreme legate de echipa Golden Glory, probabil cel mai cunsocut nume de club in kickboxul mondial actual.

Problemele au parut sa inceapa atunci cand Bas Boon, cel care conduce destinele acestei echipe, a fost nevoit sa isi paraseasca atributiunile pentru a suferi o interventie chirurgicala. Asta s-a intamplat, din pacate, in mijlocul unui sezon foarte important pentru cele mai mari si mai importante intelegeri din lumea artelor martiale. Intre acestea s-a numarat si negocierile cu mai multe organizatii mari de kickbox din lume si cele legate de contractul lui Overeem cu Zuffa.

Astazi, Overeem a scris pe contul sau de Twitter ca a parasit echipa Golden Glory. Motivele invocate de el sunt faptul ca si-a pierdut increderea in aceasta, si ca neintelegerile nu mai pot fi reparate.

Chiar daca Bas Boon nu a parut sa fie la curent cu aceasta stare de fapt si a afirmat ca inca exista un contract de management intre organizatia sa si Alistair Overeem, campionul greilor din Strikeforce pare determinat sa urmeze aceasta stare de fapt.

Daca la aceasta situatie mai adaugam recent semnatul contract al lui Alistair cu UFC, cariera sa in kickbox si K-1 pare sa fie cu adevarat terminata.

Mai mult, au aparut deja discutii ca si alti luptatori importanti ai echipei olandeze sunt pe picior de plecare, iar numele cel mai des pomenit este cel al lui Gokhan Saki, care l-a invins pe Daniel Ghita in Final 16 al K-1 de anul trecut.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA