Natiunea MMA

Alistair Overeem pica testul anti-doping de dinaintea luptei cu Junior dos Santos
05/04/2012

Lumea mma a fost strabatuta de un adevarat tsunami, pe canalele specializate a venind o stire despre rezultatul testului anti dopping sustinut de luptatorul olandez inaintea meciului pt centura cea mai ravnita la acest moment UFC HW .

Rezultatul, daca cineva mai avea ceva dubii crezand ca masa musculara dobandita de fostul campion al greilor din Strikeforce, Dream si K1 se datoreaza exclusiv consumului de carne de cal si a antrenamentelor de forta, a fost ca tocmai s-a mai spulberat un vis.
 
"Comisia Atletica a Statului Nevada l-a alertat pe DAnna White si a emis apoi un comunicat de presa prin care a anuntat ca Alistar Overeem a picat la testul antidopping facut inaintea luptei. Dupa cum este foarte usor de banuit, Dana White , Presedintele  UFC- ului nu s-a aratat deloc incantat de rezultatul comunicat de echipa NSCA declarand: 'Sunt mai mult decat suparat, nici macar nu pot concepe ca asa ceva s-a intamplat' a declarat acesta catre TheStarPhoenix). 'Este ceva mai presus de intelegerea mea, trebuie sa fii cu adevarat tampit sa ajungi sa semnezi cu UFC-ul si sa faci apoi asa ceva, pentru asta nu trebuie sa fii  nici macar tampit ci mai mult decat atat,depaseste cu mult nivelul meu de intelegere si da dovada ca nu are nici cea mai vaga urma de bun simt'."

Cand luptatorul olandez a semnat contractul cu UFC-ul (septembrie 2011), "Demolatorul" le-a promis lui White si fratilor Fertitta ca va trece absolut orice examen medical si test anti dopping pe care comisiile atletice din SUA le puteau face .

“Partea cea mai urata si injositoare pentru el , dar si pentru noi este faptul ca a stat in fata noastra si ne-a mintit cu seninatate” a declarat in continuare  White  intreband " cat de tampit si nesimtit poti fi? Oricine foloseste doguri sau alte substante ce au rolul de a creste performantele athletice gasindu-se pe lista substantelor interzise, este cu adevarat un dobitoc.”

Overeem isi castigase dreptul de a lupta pentru centura greilor impotriva lui Junior dos Santos dupa ce trecuse  printr-o victorie in prima runda contra lui Brock Lesnar, facandu-si astfel debutul in marea liga. In urma rezultatului "pozitiv" este clar ca Overeem  va avea dificultati majore in a-si obtine licenta  de la NSAC pentru a lupta in urmatorul UFC.

Intrebat de presa  cine ii va lua locul "Demolatorului impotriva lui Junior dos Santos , programat pe data de 26 mai la  MGM Grand Garden Arena in Nevada, White  a declarat ca nu stie la acest moment: “ Nu am pregatit un  Plan-B” .

Cu referire la viitorul lui  Overeem in octogon, White a declarat ca asteapta mai multe detalii din raportul comisiei care a efectuat testul, dorind sa vada si ceea ce va spune  Overeem despre  aceasta intamplare, deasemenea trebuie sa vedem si ce vor spune fratii Fertitta  in discutia pe care o vor avea cu olandezul dupa ce se vor calma, binenteles, a adaugat pentru site-ul 5round presedintele UFC: "tot ce pot spune este ca la acest moment nu arata deloc bine...."

Horia Radulescu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA