Natiunea MMA

Alistair Overeem nu se mai antreneaza cu "The Blackzilians" pentru lupta cu Frank Mir de la UFC 169
23/01/2014The Blackzilians au ramas cu un om in minus. Conform spuselor lui Glenn Robinson, luptatorul UFC de la categoria grea Alistair Overeem, nu se mai antreneaza alaturi de echipa sa in Boca Raton.

Robinson, care inca este managerul lui Overeem, a spus in cadrul editiei din aceasta saptamana a “The MMA Hour”, ca Alistair s-a decis sa mearga in Thailanda pentru a se antrena cu sarguinta pentru marea confruntare ce va urma in cadrul UFC 169.

“Nu, Alistair nu se mai antreneaza cu noi. Acum e in Thailanda. Este binevenit oricand, dar e decis sa ramana acolo. Am vorbit cu el, se simte excelent, am vazut de asemenea si multe poze cu el, arata foarte bine. Chiar si antrenorii sai sunt multumiti de el. Este in afacere de ceva vreme, deci stie cum sa se antreneze, isi cunoaste corpul si stie ce e cel mai bine pentru el”, a declarat Robinson.

Overeem s-a alaturat UFC-ului in Decembrie 2011, dar nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Dupa ce l-a infrant pe Brock Lesnar in debutul sau in Octogon, a fost suspendat pentru 9 luni datorita faputul ca nu a trecut un test antidopping.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA