Natiunea MMA

Alistair Overeem isi pune la bataie titlul Categoriei Grele a Strikeforce
10/01/2011

Titlul Strikeforce pe care Alistair Overeem il detine va fi pus la bataia in fiecare dintre luptele din cadrul Turneului Categoriei Grele ce incepe luna viitoare in New Jersey.

Asta inseamna ca toate luptele sale, incepand cu confruntarea dintre el si Werdum, au sa se desfasoare pe durata a cinci reprize, si este posibil ca promotia americana sa decida ca toate confrutnarile sa fie de cinci runde, pentru a pastra echilibrul in cadrul Grand Prixului.

"Vor fi patru nopti pe parcursul a opt luni in care vom avea un campion" a declarat Scott Coker. "Obiectivul este de a il avea pe Overeem aparandu-si titlul in fata lui Werdum. Daca Werdum castiga, el va trebui sa isi puna la bataie titlul proaspat castigat in fata urmatorului oponent, dar la sfarsit vom avea un singur campion."

Coker a mai declarat ca "lucreaza cu Comisia Atletica pentru a rezolva problema rundelor", deoarece este foarte neobisnuit sa se organizeze lupte de MMA in care nu este pus un titlu in joc pe durata a cinci reprize, iar Strikeforce trebuie sa primeasca acceptul Comisiei care va supraveghea aceste lupte.

Primele doua lupte urmeaza sa aiba loc pe 12 februarie, cand urmeaza sa ii vedem pe fostul campion al PRIDE Fedor Emelianenko vs Antonio "Bigfoot" Silva si pe fostul campion al UFC Andrei Arlovski vs Sergei Kharitonov.

Celelalte doua sferturi de fianala ii au ca protagonisti pe Alistair Overeem vs Fabricio Werdum si pe Josh Barnett vs Brett Rogers. Acestea din urma nu au inca o data stabilita cu exactitate.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA