Natiunea MMA

Alistair Overeem il compara pe Roy Nelson cu Hulk: "De cate ori il loveam devenea mai nervos"
17/03/2015Desi Alistair Overeem a reusit sa obtina in cele din urma a treia sa victorie din ultimele patru lupte, el a avut parte de un public mai putin apreciativ in gala UFC 185 desfasurata samabata seara la American Airlines Center in Dallas, Texas.

Olandezul l-a dominat pe Roy Nelson cu o varietate de lovituri de picior, de genunchi si pumni in drumul sau spre victoria la decizie in lupta de la categoria grea, dar anuntul final a starnit multe huiduieli. Unul dintre motive ar putea fi si abordarea sa destul de precauta in fata pumnilor foarte periculosi ai lui Nelson, fiind nevoit adesea sa se retraga din fata acestuia pentru a evita intrarea intr-un schimb de lovituri.

"Sigur, nu e niciodata frumos sa fii huiduit, dar sunt huiduit destul de des in ultimul timp" spune Overeem. "Uneori trebuie sa continui cu planul tau de lupta. Am vrut sa fiu ceva mai agresiv, dar oamenii din coltul meu m-au avertizat ca e foarte priculos si ca ar trebui sa stau calm si sa imi fac planul de lupta."

In ultima runda, Nelson a reusit chiar sa il puna la podea pe veteranul K-1.

"Si eu sunt lovit destul de tare. E un om foarte periculos, si asta o dovedeste. L-am lovit cu picioarele si din stanga si din dreapta, dar sunt accidentat din cauza asta. Ori de cate ori il loveam, vedeam in ochii lui ca vrea sa imi rupa capul. De cate ori il loveam devenea mai nervos, cam ca Hulk sau ceva de genul."

Intrebat de comentatorul UFC Joe Rogan despre planurile sale de viitor. Overeem si-a indreptat atentia spre Cain Velasques si Fabricio Werdum care urmeaza sa lupte la UFC 188 in Mexico City, intr-o lupta care va duce la unificarea centurilor categoriei grele.

"Le-am spus lui Cain si Werdum ca vin. Sigur, ei trebuie sa lupte mai intai. Am de lucru pana acest lucru se poate intampla. Urmeaza o perioada de refacere, dar sper sa pot lupta din nou cate de curand."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA