Natiunea MMA

Alistair Overeem da in judecata fosta sa echipa, Golden Glory
10/11/2011

La doar doua zile dupa ce a criticat in mod public fosta sa echipa de management, de la Golden Glory, Alistair Overeem a inceput o actiune in justitie impotriva organizatiei olandeze.

Se pare ca disputa se refera la procentajul de 35% din castigurile lui Alistair, pe care acesta a acceptat sa le ofere celor de la Golden Glory in schimbul serviciilor de management, dar acestia din urma nu si-au respectat cum se cunvine obligatiile.

"The Demolition Man" acuza fosta sa echipa de neplata unor sume total de peste 150.000$, in care este inclus si un bonus primit la semnarea contractului cu UFC. Overeem a plecat din Golden Glory la exact doua saptamani de la semnarea acestui contract. El i-a mai acuzat si ca au incercat sa ii programeze lupte atunci cand nu era suficient de sanatos pentru a fi in forma maxima.

Golden Glory a facut valuri in lumea MMA in luna iulie, atunci cand politica lor de plati a fost facuta publica. Se pare ca ei insistau sa primeasca toti banii datorati unui sportiv pentru lupta, urmand ca distributia fondurilor sa fie facuta mai apoi catre acesta, din conturile lor. Din pacate pentru ei, Zuffa LLC, compania mama a UFC, nu a operat niciodata in acest mod, si a pus capat imediat legaturilor cu organizatia olandeza, concediindu-i totodata si pe toti sportivii aflati sub managementul lor.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA