Natiunea MMA

Alistair Overeem are din nou probleme cu legea, de data asta in Las Vegas
02/02/2012

Pentru uni oameni, iesirea intr-un club, seara, e un obicei important in viata lor, iar Alistair Overeem e unul dintre acestia.

Fostul campion al categoriei grele al DREAM, Strikeforce si K-1, are din nou probleme cu legea, de data asta in Statele Unite ale Americii. Overeem a avut prima data astfel de necazuri acum cativa ani cand fratele sau mai mare, Valentijn, a intrat intr-o altercatie in toaleta unui restaurant. Fratii Overeem au pus atunci la respect toti bodyguarzii localului, iar Alistair si-a rupt degetul mare in acest proces.

Ultimul incident pare sa fie clasic pentru Statele Unite. The Las Vegas Review Journal a scris ca o femeie a depus plangere la politie impotriva lui Alistiar pentru ca ar fi impinso in incinta unui club de noapte din capitala distractie pe continentul nord-american.

Superstarul olandez poate primi o condamnare de pana la sase luni si o amenda de 1000 dolari daca este gasit vinovat, dar el si-a sustinut cu tarie nevinovatia in acest incident.

La dimensiunea lui Overeem, daca acesta ar fi vrut sa impinga pe cineva cu adevarat, mai ales o femeie, aceasta ar fi patit lucruri mult mai rele decat sa se impiedice si sa se dezechilibreze cum a sustinut reclamanta in acest caz.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA