Natiunea MMA

Alistair Overeem are de 14 ori mai mult testosteron in corp decat in mod normal
06/04/2012

In ultimele declaratii facute publice de Keith Kizer, directorul executiv al Comisiei Atletice a Statului Nevada - cea care l-a depistat pozitiv pe sportivul olandez - Alistair Overeem are in corp o cantitate de testosteron de 14 ori mai mare decat cea normala. Mai exact, raportul dintre Testosteron si Epitestosteron, care la o persoana obisnuita este de 1:1, in cazul sau este de 14:1.

Comisia Atletica accepta un maxim de 6:1 la acest raport, in timp ce Agentia Internationala Anti-Doping de doar 4:1.

"The Demolition Man" trebuie sa vina acum in fata Comisiei pentru a explica aceasta stare de fapt. El are dreptul de a cere recoltarea si analizare unei noi mostre, Mostra B, pentru a isi sustine cauza.

Cu toate ca fizicul sau s-a schimbat semnificativ de-a lungul timpului, intr-o maniera care depaseste normalitatea, el a pretins nu o data ca aceasta se datoreaza activitatii fizice intense si carnii de cal pe care o consuma regulat. Si, in plus, nu a picat niciodata un alt test anti-doping la care a fost supus, chiar si atunci cand a luptat pentru Strikeforce in America.

Este foarte putin probabil ca, in lumina acestor factori, Comisia Atletica a Statului Nevada sa ii emita liceenta de lupta de care are el nevoie pentru a putea concura impotriva lui Junior dos Santos la UFC146 din 26 mai.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA