Natiunea MMA

Alistair Overeem: "Daca pierd in fata lui Frank Mir, e cazul sa ma reprofilez"
10/09/2013Chiar daca a avut doua infrangeri consecutive sub bannerul Ultimate Fighting Championship, Alistair Overrem a mai primit o sansa sa-si dovedeasca capacitatile in cadrul Octogonului, prin infruntarea luptatorului de la categoria grea Frank Mir, in cadrul UFC 167 ce va avea loc pe 16 Noiembrie in Las Vegas, Nevada.

Fostul campion K-1 a fost infrant de Travis Browne luna trecuta, in prima runda a UFC Fight Night 26. Inainte de acest lucru, Overeem a mai fost infrant de Antonio Silva in cadrul UFC 156.

Chiar si cu aceste doua infrangeri, “The Reem” este decis sa demonstreze lumii ca este capabil sa il infrunte pe cel mai bun.

"Va spun, daca voi fi infrant de Frank Mir, as putea sa incerc sa fac altceva, deoarece nu pot pierde 3 lupte consecutiv. In mod clar ar fi momentul sa ma reprofilez. Inca imi doresc sa mai lupt cativa ani, deci nu ma voi retrage. Doar trebuie sa castig in fata lui Frank Mir".

Recunoscand ca Mir nu i-a atras interesul pana acum, Overeem considera aceasta lupta "corecta", tinand cont ca ambii au avut si zile mai bune in Octogon.

"Frank Mir este un fost campion din top 10. Aceasta va fi a 3-a confruntare a mea din acest an, imi place sa fiu activ, si consider ca in acest moment ne dorim aceleasi lucruri."

Mir a suferit recent un knock-out din partea lui Josh Barnett in co-main-event-ul UFC 164, avand astfel 3 infrangeri consecutive. (Prima in fata lui Junior dos Santos si a doua din partea lui Daniel Cormier).

Chiar daca e putin probabil ca cei din ZUFFA sa concedieze 2 veterani ai acestui sport datorita a catorva infrangeri, nu va fi ideal pentru o eventuala angajare in UFC incepand cu luna Noiembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA