Natiunea MMA

Alistair Overeem: "Am sa revin in noua luni, si am sa iau centura aceea"
23/05/2012

Fiecare luptator are suisuri si coborasuri in cariera sa, dar Alistair Overeem a trait fara discutie cele mai inalte suisuri si cele mai abrupte coborasuri in ultimele luni.

Dupa victoria in fata fostului campion al greilor UFC, Brock Lesnar, in ultimele luni ale lui 2011, Overeem a primit sansa de a lupta pentru titlul diviziei impotriva detinatorului acestuia, Junior dos Santos.

A fost un vis aproape devenit realitate pentru Overeem, care avea deja in palmares aproape orice alta centura la divizia grea din lume, inclusiv cele ale Strikeforce, DREAM si K-1.

Totul parea sa se desfasoare conform planului pentru olandez, pana cand el a fost surprins de un test anti-doping in afara competitiei de catre Comisia Atletica a Statului Nevada, in urma caruia s-au depistat cantitati foarte mari de testosteron in corpul sau, iar sportivul a primit o suspendare de 9 luni si i s-a refuzat liceenta de lupta cu dos Santos.

Reactia lui la aceasta situatie?

"Simplu vorbind, va trebui sa stau pe margine noua luni, dar ma consider un baiat foarte destept. Am sa devin si mai puternic pentru revenirea mea, am sa continui sa ma antrenez, si am sa revin in nou luni. Am sa iau centura aceea."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA