Natiunea MMA

Alexandre "Cacareco" Fereira pleaca de la Chute Boxe, celebra scoala de MMA din Brazilia
19/01/2011

Rudimar Fedrigo, fondatorul si antrenorul principal al celebrei academii braziliene de MMA, Chute Boxe, a anutat ca luptatorul categoriei mijlocii a UFC, Alexandre "Cacareco" Ferreira nu mai face parte din aceasta scoala.

Fedrigo a declarat pentru site-ul brazilian R7.com ca aceasta deciziei de a se desparti de Ferreira - care a plecat din mai multe scoli de arte martiale celebre de-a lungul carierei sale, printre care principala rivala a celor de la Chute Boxe, Brazilian Top Team - a venit ca urmare a restructurarii echipei competitionale a academiei sale.

"A aratat foarte clar ca vrea sa isi urmeze cariera prin forte proprii, asa de mult incat nu am putut vorbi cu el zile la rand" a spus Fedrigo.

"Uneori o persoana nu se poate adapta la un anumit mediu", a mai spus antrenorul, care nu are resentimente fata de fostul sau elev. "Si-a facut prieteni aici la academie. Sper ca am contribuit la succesul carierei sale. A fost multumita Chute Boxe ca el a fost angajat de cea mai mare promotie de MMA din lume, UFC."

Ferreira a pierdut debutul sau in UFC prin TKO in fata lui Vladimir Matyusenko. La 31 de ani, el urmeaza sa lupte cu conationalul sau Rousimar Palhares in gala UFC Live 3 "Sanchez vs Kampmann" din 3 martie.

Gleidson Venga - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA