Natiunea MMA

Alexander Volkov debuteaza in circuitul UFC
30/09/2016  Rusul, care in octombrie implineste 28 de ani, va disputa primul sau meci in cadrul UltimateFighting Championship la gala din 19 noiembrie de la Belfast. Volkov, arhicunoscut pentrugalele MMA din Bellator, il va infrunta pe Timothy Johnson  la UFC Fight Night 99.
  „Drago” Volkov a cucerit centura Bellator la categoria grea dupa ce l-a invins pe Richard Hale la Bellator 84 din decembrie 2012, dar a pierdut-o in urma infrangerii suferite un an mai tarziu in fata lui Vitaly Minakov. Luptatorul de la Team Strela are un palmares foarte bun in MMA, 26 de victorii si 6 esecuri. De altfel, el a castigat ultimele doua intalniri sustinute impotriva lui Denis Smoldarev si Vegh Attila.
 
  De partea cealalta, Timothy Johnson a adunat 10 succese in UFC, fiind intrecut de doua ori. In ultimul sau meci (si singurul din acest an), colosul american l-a rapus pe Marcin Tybura in UFC Fight Night 86.

  UFC Fight Night 99 va avea loc la SSE Arena din capitala Irlandei de Nord.
  Evenimentul principal il constituie confruntarea pentru titlul la semimijlocie dintre dintre Dong Hyun Kim si Gunnar Nelson.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA