Natiunea MMA

Alexander Gustafsson vs Rogerio Nogueira, Main Eventul galei UFC on FUEL TV 2 din Suedia
11/01/2012

Noua stea a MMA-ului suedez, Alexander Gustafsson va avea sansa de a isi duce cariera la un nou nivel, in fata conationalilor sai, dar va trebui sa o faca impotriva unuia dintre cei mai titrati veterani ai diviziei.

Oficialii UFC au anuntat ieri ca Gustafsson il va intalni pe Antonio Rogerio Nogueira in Main Eventul galei UFC on FUEL TV 2, care va avea loc pe 15 aprilie la Ericsson Globe Arena, in capitala Stockholm. Lupta e programata pentru trei runde de cinci minute, spre deosebire de ultimele dati in care UFC a adoptat sistemul de cinci runde a cate trei minute chiar si pentru confruntarile in care nu era pus la bataie titlul.

Cu aceeasi ocazie a fost anuntata o lupta la categoria cocos intre Brad Pickett si Damacio Page. De asemenea au mai fost confirmate infruntarea la categoria semi-mijlocie dintre Paulo Thiago si fostul campion al Shooto, Siyar Bahadurzada si lupta de la mijlocie intre Alessio Sakara si Brain Stann.

Gustafsson, 24 de ani, a devenit unul dintre cei mai urmariti semi-grei dupa ce a reusit o serie de patru victorii consecutive in 14 luni. De cand l-a submis pe un alt nou star al categoriei, Phil Davis in aprilie 2010, "The Mauler" a reusit victorii impresionante in fata lui Matt Hamill si Vladimir Matyushenko.

Un veteran cu nu mai putin de 10 ani de activitate in MMA-ul profesionist, la cei 35 de ani ai sai, Nogueira vine dupa o victorie in prima runda in fata fostului copil teribil al UFC, Tito Ortiz. Acea victorie a pus capat unei serii de doua infrangeri consecutive, in fata lui Phil Davis si Ryan Bader.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA