Natiunea MMA

Alexander Gustafsson vs Glover Teixeira, Main Eventul UFC Fight Night Berlin
31/03/2015Desi ambii au trebuit sa se recunoasca invinsi in ultimele aparitii din Octogon, atat Alexander Gustafsson cat si Glover Teixeira raman doi luptatori de top, iar o confruntare intre ei va ridica cu siguranta spectatorii in picioare. Cei doi au fost desemnati in mod oficial ca Main Event al galei cu UFC Fight Night gazduita de capitala Germaniei pe 20 iunie.

Presedintele Dana White a confirmat public aceasta veste, intr-un interviu acordat ieri website-ului englez MMA Crazy.

In varsta de 28 de ani, Gustafsson (16-3) vine dupa o infrangere prin TKO in prima runda in fata lui Anthony Johnson, cu ocazia galei desfasurate in orasul sau natal, Stockholm, pe 24 ianuarie.

Teixeira, un brazilian de 35 de ani, are la activ o serie de doua infrangeri consecutive dupa ce reusise anterior o serie fulminanta de 20 de victorii. El a fost invins la puncte mai intai de campionul Jon Jones si apoi de Phil Davis. Glover trebuia sa il intalneasca pe Rashad Evans pe 22 februarie, dar a trebuit sa se retraga din lupta datorita unei accidentari la genunchi.

"Glover e un adversar foarte bun, un luptator foarte puternic" a spus Alexander. "Cred ca ar fi o lupta interesanta. Amandoi suntem sportivi buni, amandoi suntem strikeri, si cred ca ar fi o lupta foarte frumoasa."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA