Natiunea MMA

Alexander Gustafsson vs Gegard Mousasi, Main Eventul urmatoarei gale a UFC in Suedia
21/01/2013

O lupta la categoria semi-grea dintre suedezul Alexander Gustafsson si fostul campion al Strikeforce, Gegard Mousasi va fi Main Eventul urmatoarei aparitii a UFC in Suedia.

Oficialii organizatiei americane au facut public acest anunt in weekendul care a trecut, dezvaluind de asemenea faptul ca gala va avea loc pe 6 aprilie la Globe Arena, in Stockholm. Inca nu se stie care va fi titulatura oficiala a galei, dar exista speculatii ca se va numi UFC on Fuel TV 9.

In ultima calatorie a Octogonului din Suedia, acelasi Gustafsson a castigat o decizie unanima in fata lui Thiago Silva, obtinand astfel a paisprezecea victorie din cariera.

Supranumit "The Mauler" Alexander a mai concurat o singura data de la lupta din tara sa natala, trecand la puncte de fostul campion al semi-greilor UFC, Mauricio Rua, la UFC on Fox 5, din 8 decembrie. Cunoscut pentru lungimea si viteze manilor sale, el are acum la activ o serie de sase victorii consecutive.

Mousasi nu a mai pierdut de la lupta in care a pierdut centura Strikeforce, in fata lui Muhammed Lawal, in aprilie 2010. Intre timp, luptatorul de origine iraniana a castigat titlul categoriei semi-grele a DREAM inainte de a termina la egalitate cu veteranul UFC Keith Jardine in revenirea sa sub bannerul Strikefoce. El are de atunci trei victorii consecutive la activ.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA