Natiunea MMA

Alexander Gustafsson semneaza pentru revansa cu Jon Jones in 30 august
27/05/2014Alexander Gustafsson a semnat pentru o confruntare in care isi va lua revansa in fata lui Jon Jones. Acum UFC-ul isi doreste sa il obtina acceptul campionului categoriei semigrele. Asta presupune mai mult decat doar sa il convinga pe Jones sa semneze pentru aceasta lupta.

Cei din ESPN.com au raportat sambata ca Gustafsson a acceptat verbal sa il infrunte pe Jones in cadrul UFC 177 pe 30 August, presedintele UFC Dana White confirmand ulterior declaratia. Inca se lucreaza la semnarea unui contract de catre Jones.

“Gustafsson tocmai a semnat un nou contract. Urmeaza sa obtinem unul din partea lui Jones”, a declarat Dana White in urma UFC 173. “Inca nu avem o oferta exacta, dar vom vedea ce se intampla.”

Chiar daca Lorenzo Fertitta a anuntat ca evenimentul va avea loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, inca nu e hotarata confruntarea celor 2.

Jones si Gustafsson au avut prima confruntare in UFC 165, “Bones” fiind infrant. De atunci, Jones a mai avut o victorie asupra lui Glover Teixeira in cadrul UFC 172 din Aprilie, iar Gustafsson a obtinut o victorie prin TKO asupra lui Jimi Manuwa in cadrul UFC Fight Night London din Martie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA