Natiunea MMA

Aleksander Emelianenko spune ca UFC i-a oferit 500$ pe lupta dupa cumpararea PRIDE
29/11/2010

www.middleeasy.com

Dupa destramarea PRIDE si achizitionarea acesteia de catre UFC, multi dintre luptatorii care aveau contract cu promotia japoneza s-au trezit in fata unei alegeri grele: sa renunte la o posibila sansa de a urca in Octogon, sau sa accepte sume derizorii pentru prestatia lor, doar ca sa ramana in continuare in mijlocul actiunii.

Nu toata lumea avea problema asta, pentru ca superstarurile din PRIDE au primit oferte mult mai generoase din partea noilor proprietari americani, dar au fost si situatii destul de stanjenitoare pentru uni dintre luptatorii mai putin importanti.

Fratele lui Fedor, Aleksander Emelianenko a fost unul dintre cei care s-a gasit in situatia asta. Dar pentru el, suma oferita de catre promotia americana a facut decizia de a pleca mult mai usoara.

"Ratingul meu nu era foarte mare, pentru ca americanii au cumparat PRIDE. Luptatorii de care aveau nevoie au fost luati cu contractele lor cu tot. Iar pentru restul, ne-au spus 'Vreti sa luptati pentru noi? Va vom plati 500 de dolari pentru fiecare lupte. Daca nu va convine - sunteti liberi sa plecati'".

"Am petrecut mult timp fara nici o lupta, pana cand am semnat un contract pentru trei confruntari cu Affliction. Dupa asta, japonezii au deschis o noua promotie - DREAM, si mi-au cerut sa lupt acolo".

De cand a fost invins de Fabricio Werdum in 2006, Aleksander a reusit o serie de opt victorii consecutive, toate in chiar prima runda. Conform unui raport medicat aparut luna trecuta, se pare ca el nu sufera de Hepatita C, asa cum s-a speculat in lumea MMA in ultima vreme, dar cu toate astea rusul nu are un contract cu vre-o promotie mai importanta in acest moment.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA