Natiunea MMA

Aleksander Emelianenko se alatura promotiei poloneze KSW
01/08/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Organizatia poloneza de MMA care l-a adus in lumea arteleor martiale mixte pe Mariusz Pudzianowski, cvintuplu castigator la titlului de World Strongest Man, a obtinut acordul verbal al lui Aleksander Emelianenko, fratele mult mai titratului Fedor, de a i se altura si a isi face "in curand" debutul su bannerul sau.

Proprietarii KSW, Maciej Kawulski si Martin Lewandowski s-au intalnit cu Aleksander la Hotelul Hyatt in Varsovia, in acest weekend. Fighters Only a fost informata ca "discutiile au avut loc intr-o atmosfera prieteneasca, au fost serioase si substantiale, dar nu fara zambete si jovialitate."

Un purtator de cuvant al KSW a adaugat ca "cele doua parti nu si-au ascuns multumirea dupa ce s-a ajuns la un acord fata de participarea lui Emelianenko in galele KSW. Avem un acord verbal cu Aleksander si putem sa dezvaluim fanilor polonezi de MMA ca il vom cedea in curand in ringul KSW."

Fost luptator al PRIDE, Aleksander era considerat unul dintre oamenii cu cele mai periculoase lovituri de brate din categoria grea, si are victorii in fata lui Sergei Kharitonov si James Thompson. Are un palmares de 17-3 si este neinvins in ultimele sale opt lupte.

El ar putea sa isi faca debutul chiar impotriva lui Mariusz Pudzianowski, care are acum un palmares de 2-1 si a fost invins in ultima sa lupta de fostul campion al UFC, Tim Sylvia.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA