Natiunea MMA

Aleksander Emelianenko pierde la SportsAccord Combat Games 2010, in Beijing
05/09/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Luptatorul de categorie grea, Aleksander Emelianenko, fratele lui Fedor, a suferit o infrangere neasteptata la SportAccord Combat Games 2010, din Beijing.

Jocurile Mondiale ale Artelor Martiale se desfasoara deja de mai multe zile, dar finalele competitiei de sambo au avut loc ieri. Aleksander, considerat de multa lume ca fiind un mai bun luptator de Sambo decat mult mai titratul sau frate Fedor, a fost invins de un luptator german de 29 de ani.

Nici unul dintre cei doi nu a reusit vre-un punct pe durata luptei, dar germanul Stefan Janosch l-a fortat pe Aleksander sa stea in defensiva pe aproape intreaga durata a luptei, si a primit decizia arbitrilor. Janosch a trecut cu usurinta de ceilalti adversari ai lui pana la finala, la fel cum a facut si Emelianenko.

Janosch a iesit pe locul doi la Sambo World CHampionships in 2008, si dupa reusita de ieri, a anuntat ca doreste sa isi inceapa cariera in artele martiale mixte, la categoria grea.

Cu Aleksander pe locul al doilea, bronzul a revenit lituanianului Tadas Rimkevicius, un fost luptator olimpic, care deja concureaza in MMA. Tadas a fost invins de Janosch in cadrul preliminariilor, dar a revenit si a reusit sa castige locul trei.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA