Natiunea MMA

Aleksander Emelianenko nu poate lupta in KSW din cauza unei boli periculoase
07/08/2010

www.middleeasy.com

In decembrie anul trecut, a aparut un zvon ca Mariusz Pudzianowski urmeaza sa lupte cu Aleksander Emelianenko in aprilie 2010 intr-o lupta co-promovata de KSW si M-1 Global. Se spunea chiar ca daca unul dintre cei doi s-ar retrage, Bob Sapp ar urma sa ii ia locul.

Pudzianowski a declarat inainte de gala Moosin: God of Martial Arts ca e doar un zvon, si ca nu e gata inca sa lupte cu cineva de un astfel de calibru in acest moment al carierei sale de MMA.

Vinerea trecuta, proprietarii KSW s-au intalnit cu Aleksander si  au ajuns la un acord verbal ca rusul, fratele unuia dintre cei mai buni si mai cunoscuti grei din lume - Fedor Emelianenko, sa lupte in gala cu numarul 14 a promotiei poloneze impotriva lui Mariusz Pudzianowski. Dintr-un motiv neprecizat in acel moment, lupta nu a mai putut fi organizata, iar la inceputul acestei saptamani, KSW a anuntat ca Butterbean ii va lua locul lui Aleksander.

Unul dintre detinatorii KSW, Maciej Kawulskim, a anuntat la televiziunea poloneza ca motivul pentru care Aleksander Emelianenko nu va mai lupta in Polonia este ca el are Hepatita C.

"Planuiam sa il punem pe Mariusz Pudzianowski fata in fata cu Aleksander Emelianenko, dar s-a intamplat un lucru foarte neplacut. Aleksander are Hepatita C, o boala foarte serioasa, si nu vrem sa riscam sanatatea lui Mariusz sau a vre-unui alt luptatot de-al nostru. Din acest motiv, intelegerea dintre noi si Aleksander nu se va mai materializa intr-o lupta."




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA