Natiunea MMA

Aleksander Emelianenko isi anunta retragerea oficiala din competitiile de MMA
20/12/2012

Aseara, intr-o scrisoare deschisa adresata fanilor sai din intreaga lume, Aleksander Emelianenko si-a anuntat retragerea din competitiile oficiale de MMA.

La 31 de ani, sportivul rus a motivat acest lucru de o accidentare cronica si de nevoia de a acorda mai mult timp familiei sale.

"Din pacate nu mai pot sa lupt la maxim in ring din cauza problemelor de sanatata cauzate de accidentari mai vechi" a scris el. "Vreau sa le multumesc fanilor pentru sprijinul pe care l-au aratat de-a lungul timpului, pentru ca m-au sustinut in ciuda lucrurilor care s-au spus despre mine."

Fratele mai mic al unuia dintre cei mai buni grei din istoria acestui sport - Fedor - Aleksander si-a facut un nume in galele din Japonia. In timpul perioadei petrecute sub contract cu PRIDE (2003-2006) rusul a acumulat un palmares de 6-2, cu victorii in fata veteranului UFC Assuerio Silva, medaliatului olimpic cu aur la judo Pawel Nastula si a fostului pretendent la titlul Sergei Kharitonov.

Retragerea lui Aleksander vine la doar sase luni de la acelasi pas facut de fratele lui. Dupa retragerea fratilor Emelianenko, Rodrigo Nogueira si Rogerio Nogueira sunt cei mai vechi si mai de succes frati care activeaza pe scena mare a MMA-ului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA