Natiunea MMA

Aldo vs McGregor, pentru unificarea centurilor de la categoria pana, pe 12 decembrie la UFC 194
11/08/2015Titlurile categoriei pana a UFC vor fi unificate inainte de sfarsitul anului.

Presedintele organizatiei americana a confirmat pentru Yahoo Sports ca Main Eventul UFC 194 va fi mult asteptata lupta dintre campionul en-titre Jose Aldo si campionul interim Connor McGregor. Gazda evenimentului va fi MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Initial UFC 194 era era programat pe 5 decembrie, iar pe 12 trebuia sa existe un UFC Fight Night, dar schimbarile din ultimul timp in program au determinat aceasta noua rearanjare.

Desi se pare ca a existat o competitie intre stadionul din Dallas si MGM-ul din Las Vegas, "MGM a vrut neaparat lupta asta, au facut eforturi suplimentare si pana la urma au primito" a spus Dana White in acelasi interviu. El a mai confirmat ca urmatoarea aparitiei in lupta a Rondei Rousey nu va fi pe acelasi fight-card cu confruntarea Aldo vs McGregor.

Aldo vs McGregor trebuia sa aiba loc initial la UFC 189, dar campionul brazilian a fost nevoit sa se retraga din cauza unei accidentari la coaste. Conor a intrat atunci in Octogon impotriva lui Chad Mendes si a castigat titlul interim al categoriei, dupa ce l-a facut KO pe adversarul sau in runda a doua a confruntarii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA