Natiunea MMA

Albert Kraus vs Abraham Roqueni, pe 28 aprilie in Spania, intr-o gala Born To Fight
18/02/2012

De cand Abraham Roqueni a reusit o victorie memorabila in fata lui Andy Souwer, anul trecut, iubitorii artelor martiale de ring au inceput sa il perceapa ca pe un luptator important din acest sport. Spaniolul e intr-adevar un luptator de top, iar dupa reusita din 2011, a inceput sa primeasca tot mai multe sanse pentru a dovedi cu adevarat acest lucru.

Anul acesta incepe intr-o maniera foarte buna pentru el. Pe 28 aprilie, in Torrelavega, Spania, el il va intalni pe unul dintre cei mai galonati si mai recunoscuti sportivi din kickboxul profesionist actual, Albert Kraus, intr-o gala organizata de promotia Born to Fight. Kraus e obisnuit deja sa lupta cu adversari importanti acasa la ei, dupa ce anul trecut i-a inalnit pe Batu Khasikov in Rusia, Marius Tita in Romania si Alexander Schmitt in Germania. In persoana lui Roqueni, el va gasi probabil cel mai dificil adversar care lupta pe teren propriu de pana acum.

Albert lupta saptamana viitoare, pe 25, intr-o gala Fightzone World Kickboxing Series, impotriva lui Ekapop Sor Klinmee. El are un palmares de doar 3-3 in 2011, iar o victorie impotriva tailandezului ii va aduce in inceput foarte bun de an.

Roqueni vine dupa doua infrangeri consecutive, dar adversarii in fata carora a trebuit sa se recunoasca invins sunt de cel mai inalt nivel. Frank Giorgi pe reguli de Muay Thai si Giorgio Petrosyan pe reguli de K-1 sunt oameni in fata caroara marea majoritate a sportivilor de tot din ziua de azi ar avea mari greutati in ring.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA