Natiunea MMA

Albert Kraus isi face debutul in boxul profesionist pe 2 septembrie
28/06/2012

Albert Kraus a spus nu o data ca vrea sa lupte in boxul profesionist. Se pare ca in cele din urma, el isi va pune in aplicare acest plan, mai ales avand in vedere ca cei de la GLORY au fost de acord cu aceasta directie pe care vrea sa o incerce luptatorul aflat sub contract cu ei.

Kraus isi va face debutul in box pe 2 septembrie in Haga, Olanda. Ca o curiozitate interesanta, gala aleasa este una de...muay thai, si anume Muay Thai Mania, promovata de Extreme Promotions. O revansa intre Nieky Holzken si L'houcine "Aussie" Ouzgani ar trebui sa se desfasoare pe acelasi fight-card.

In cadrul pregatirii pentru acest debut, Kraus se pregateste intens in ultima vreme alaturi de Tyson Fury, boxer englez de categoria grea care are pana acum un palmares fara pata in acest sport, si de tatal acestuia Peter Fury.

Albert nu ar fi primul kickboxer care face acest pas, si ramane de vazut cat de bine ii va face acest lucru in cariera.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA