Natiunea MMA

Albert Kraus intra in circuitul Glory World Series
12/04/2012

Ultimul nume important adaugat la lista deja impresionanta de staruri din turneul Glory World Series este Albert Kraus, veteran al circuitului K-1 MAX si unul dintre cei mai buni luptatori de 70kg din lume.

Kraus este campion al K-1 MAX in 2002 si finalista al aceleiasi prestigioase competitii in 2003. Anul trecut el a castigat si titlul categoriei mijlocii a SuperKombat, promotia lui Edi Irimia. Aceasta stire a fost primita cu surprindere de multa lume, dupa ce el a fost ultimul nume mare care a mai concurat in firavele gale K-1 MAX puse in scena anul trecut.

Desi inca nu a fost anuntat un adversar oficial pentur el, si nici momentul cand isi va face debutul in galele organizate de organizatia olandeza, dar el va aduce cu siguranta un plus de valoare in randul sportivilor aflati sub contract cu ei.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA