Natiunea MMA

Akihiro Gono revine in lupta pe 7 august, la Thai Fight Extreme in Japonia
06/07/2011

Akihiro Gono urmeaza sa revina in ring, si o va face din nou intr-o confruntare pe reguli de Muay Thai. Fostul superstar al UFC si PRIDE va concura in gala Thai Fight Extreme care se va desfasura pe 7 august in Japonia. Oponentul sau va fi campionul categoriei 73kg a It's Showtime si al WBC Muay Thai, Yohan Lidon.

Gono a concurat pentru Thai Fight la inceputul acestui an, castigand un turneu de patru oameni si devenind reprezentantul Japoniei in turneul international care se va desfasura incepand din 25 septembrie in Tailanda.

Concurenta a fost mult mai slaba in acel turneu insa, iar Lidon este cu siguranta cu cel putin  treapta valorica mai sus. Unul dintre cei mai buni kickboxeri de 73kg din lume, Lidon este un veteran cu o cariera de mai bine de 10 ani, care a intalnit de-a lungul ei cele mai mari nume din acest sport.

In aceeasi gala vor concura alti luptatori de top, printre care Buakaw por Pramuk, Yodsaenklai Fairtex, Sudsakorn sor Klinmee, Saiyok Pumpanmuang si Fabio Pinca.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA