Natiunea MMA

Ah, da, am uitat sa va spunem
26/12/2012

Am plecat in vacanta :)

Si nu vrem sa credeti ca nu aveam de gand sa va dam de stire, dar nu am vrut sa va facem invidiosi. Am vrut sa va luam pe toti cu noi, dar din pacate o intreaga Natiune nu incape intr-un singur avion. Asa ca, in graba de a ne face bagajele, era sa nu va mai spunem ca am plecat.

Iar daca cineva se intreaba de ce am plecat, raspunsul e unul singur: pentru ca am putut si am avut unde :) Dar numai in vacanta, deoarece oricat de frumoasa e lumea asta mare, nici unde nu e ca acasa.

Intoarcerea e deocamdata nesigura, depinde mai mult de capacitatea noastra de a duce ghiftuiala de Sarbatori pana la capat. Dar am vrea sa va uram, acum la modul cat se poate de serios, un AN NOU mai frumos, mai bogat in impliniri si in fericire decat asta care acum trece.

Si sa va asiguram ca ne vom intoarce (in viitorul relativ apropiat - a se citi undeva pe la inceputul lui 2013) cu si mai mare foamete de arte martiale.

Semneaza a voastra echipa editoriala :)magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA