Natiunea MMA

Aerts vs Spong, Petrosyan vs Souwer si revenirea lui Hoost in ring pe 30 iunie in It's Showtime
22/12/2011

Autorul olandez Karel ten Haaf a facut publice alte noutati foarte interesante din lume kickboxului profesionist.

Se stie deja ca It's Showtime va pune in scena o gala foarte importanta pe 30 iunie, in Olanda. Oficialii promotiei au declarat ca detaliile acestui eveniment urmeaza sa fie facute publice in timpul galei de retragere a lui Badr Hari, din 28 ianuarie 2012. Descris ca un eveniment "gigantic", acesta nu poate decat sa ne duca cu gandul la Amsterdam ArenA.

Autorul olandez a dezvaluit schita unui fight-card foarte interesant pentru aceasta gala:

Peter Aerts vs. Tyrone Spong

Andy Souwer vs. Giorgio Petrosyan 3

Castigatorul dintre Daniel Ghita-Hesdy Gerges 2 vs. Gokhan Saki

Ernesto Hoost vs. TBA

Se pare, conform aceluiasi autor, ca aceasta va fi lupta de adio a lui Aerts, iar posibilitatea revenirii in ring a lui "Mr Perfect" face si mai atragatoare aceasta gala.

E inca neclar daca Tyrone Spong si Gokhan Saki, care si-au anuntat si ei plecarea din kickbox, vor mai lupta in acest sport, dar daca stirea lansata de Karel se va dovedi a fi corecta, atunci ne putem astepta la un eveniment cu adevarat interesant.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA