Natiunea MMA

Adversar schimbat pentru Tarec Saffiedine la UFC 207
17/11/2016  Belgianul de 30 de ani ramane pe cardul galei din 30 decembrie de la Arena T-Mobile din Las Vegas, urmand sa il infrunte pe Dong Hyun Kim intr-unul din meciurile evenimentului sfarsitului de an.
  Saffiedine trebuia sa se lupte cu Matt Brown, insa “Nemuritorul” a fost mutat mai devreme si il va intalni pe Donald Cerrone in cadrul UFC 206.
  Tarec Saffiedine are doar patru meciuri disputate in UFC, inregistrand doua victorii si suferind tot atatea esecuri. El a pierdut ultimul joc in fata lui Rick Story, la UFC Fight Night: Almeida impotriva lui Garbrandt de la finele lunii mai. Per total insa, “Sponge” are un palmares foarte bun de cand a intrat in lumea MMA: 16 succese si 5 infrangeri.
  De partea cealalta, Dong Hyun Kim detine o statistica de invidiat, castigand 21 din cele 25 de meciuri de MMA sustinute in cei 12 ani de cariera. El nu a luptat anul acesta, dar asteapta a treia victorie consecutiva dupa cele repurtate anul trecut in fata lui Dominic Waters si Joshua Burkman.
  Meciul dintre Tarec Saffiedine si Dong Hyun Kim este al treilea din cele patru de la categoria semimijlocie programate in cadrul reuniunii de la Las Vegas.
  Capul de afis al evenimentului il reprezinta partida pentru centura la categoria cocos dintre Amanda Nunes si Ronda Rousey.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA