Natiunea MMA

Adrian Pang vrea sa continue sirul victoriilor la Macao
12/08/2016

  
 
 Veteranul de 38 de ani, nascut in Papua Noua Guinee, il intalneste maine, 13 august, pe filipinezul Eduard Folayang, in cadrul galei One Championship 45: Heroes Of The World de la Cotai Arena din Macao.

 Desi la un moment dat s-a vehiculat informatia ca este fortat sa isi incheie cariera profesionista din cauza unei teribile accidentari, Pang  a reusit sa treaca peste acest impediment si sa plece neinvins din ultimele trei lupte.
  “Mi s-a spus ca sunt terminat in urma acelei groaznice accidentari, insa mi-am revenit si am castigat ultimele trei lupte disputate”, a declarat Pang. “Am sapte victorii in ultimele opt meciuri. Simt ca devin tot mai inteligent in ring. Precum vinul, si eu sunt din ce in ce mai bun odata cu varsta”, a adaugat Adrian Pang.
 
 Dupa ce, timp de 15 ani, a luptat cu succes in Australia sa natala si in jurul Asiei, Pang este mai longeviv decat ar fi crezut si continua sa lupte si azi la cel mai inalt nivel.
 "Initial, am crezut ca voi lupta doar pentru a ma testa, nicidecum nu-mi imaginam ca voi ajunge pana aici”, spune Pang, “insa am ajuns sa cuceresc, in toti acesti ani, numeroase titluri nationale si internationale”. “Sunt convins ca prestatiile mele s-au imbunatatit mai ales ca Jiu Jitsul Brazilian nu mai are atatia adepti. Toata lumea s-a specializat acum in lupta la sol”, a conchis Adrian Pang.

 Australianul (22 de succese-8 infrangeri- 2 remize) cauta maine, la Macao, a patra victorie consecutiva in fata filipinezului Eduard Folayang (15 meciuri castigate si 5 pierdute).
 “Folayang este un luptator foarte dur si, in acelasi timp, foarte priceput, component al unei echipe foarte bune. Ambii suntem combativi in ring. Niciunul nu ne ocolim adversarii, asa ca sunt convins ca ne vom bucura fanii printr-o lupta incinsa”, a afirmat Pang.
 
 Cat priveste restul sezonului competitional, Pang este decis sa accepte orice provocare fara sa renunte la timpul petrecut impreuna cu familia.
 “Ma voi pregati in continuare, antrenamentul bine facut este cheia succesului. Prioritatea mea este, insa, familia. Vreau sa imi petrec mai mult timp alaturi de sotia mea si cei doi copii ai nostri, eventual sa mergem intr-o vacanta”, a spus veteranul de la categoria usoara.

 Meciul dintre Pang si Folayang este al optulea din cadrul galei One Championship 45: Heroes Of The World de maine, evenimentul principal constituindu-l confruntarea de la categoria musca dintre Adriano Moraes si Tilek Batyrov.

Vlad Amariei- www.natiuneaMMA.ro

Sursa




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA