Natiunea MMA

ARMURA va astepta maine cu un stand expozitional la Campionatul National de Wushu, in Bucuresti
30/11/2012

Daca te-ai intrebat vre-o data cum arata si cat de buna calitativ sunt echipamentele probabil celui mai dinamic brand de echipamente de lupta din Romania, maine, incepand de la ora 9, la Sala Antilopa din Capitala ai ocazia sa le vezi si sa le incerci pe viu.

In cadrul Campionatului National de Wushu Sanshou, brandul ARMURA va organiza un stand expozitional, unde va prezenta o mare parte din produsele si modelele pe care le are in portofoliu.

Asa ca, pe langa o serie de lupte interesante pe regulile anticului si spectaculosului stil de arte martiale chinezesc, poti vedea aici manusile de box Fanatic si Decurion, manusile de MMA Milenium si Fortis, tibierele ciorap si full-contact, shorturile de MMA Clasic, Centurion si Dragao, rashguardurile Centurion si Pretorian si o serie de alte produse de calitate ARMURA.

Si cum Natiunea MMA nu putea sta deoparte la un astfel de eveniment, va fi prezenta si ea acolo cu o mica echipa pentru a filma si a va prezenta cele mai interesante lupte de Sanshou.

Tu unde ai sa fi maine de la 9 pana la 18?

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA