Natiunea MMA

ARMURA semneza un parteneriat cu luptatorul devean Mezei Alexandru
08/06/2015Deva e una dintre cele mai active zone pentru sporturile de lupta din Romania, iar clubul Gladiators Gym al lui Claudiu Florescu, e si el unul dintre cele mai cunoscute locatii unde se pot practica artele martiale in vechiul oras transilvan. Mezei Alexandru este sportivul acestui club cu care brandul romanesc ARMURA a semnat recent un contract de parteneriat.

Am stat de vorba cu Alex, pentru a il cunoaste putin mai bine.

Mezei Alexandru Dorin
Vârsta :27 ani
Greutate: 65kg concurs și 68-70 extra concurs
Inălțime: 1,67
Palmares: 3 victorii și o înfrângere în RXF
               3 meciuri de kick-box ( 2 victorii și o înfrângere)
               3 meciuri de grappling ( o victorie, un egal și o înfrângere)
               1 meci internațional la Kiev în gala WWFC ( înfrângere)Natiunea: Când te-ai apucat de MMA și de ce ai făcut asta?
Alex: Îmi plăcea să mă bat de mic. Băteam copiii la școală, mă băteam și cu cei mari, mai luam un pumn, mai dădeam, mai fugeam. Tatăl meu a fost instructor de Taekwondo; a avut nouă săli deschise în județul Hunedoara, iar acest lucru l-a ajutat foarte mult să intre la Câmpina la Școala de subofițeri miliție. A fost un om foarte dur cu mine de mic, a incercat sa imi insufle pasiunea pentru stilul lui, dar îi explicam că nu îmi place și m-a lăsat în pace. Am trecut apoi la gimnastică, atletism și culturism, în anii de liceu. După ce am terminat școala m-am înscris la clubul Hyper Gym din Deva unde l-am avut antrenor pe Mugurel Petruțiu. Acolo am practicat sambo combat, dar am stat 2 ani și jumătate si nu am avut nici o competiție, asa ca am decis sa merg la un alt club, Gladiators Gym  Deva. Aici am avut sansa de a intra in MMA, in cusca. MMA-ul este un sport foarte greu, înainte de meci trebuie să gândești cum e adversarul, sa iti cladesti starea de spirit ca luptător. Dupa ce imi fac treaba in lupta, cand ies, plâng tot timpul pentru că sunt puțini care înțeleg sacrificiul pe care trebuie sa il facem noi luptatorii. Si aici nu e  vorba doar de meciul în sine. Dar am vrut să îi demonstrez tatălui meu că in lumea de azi karate do nu mai e potrivit, ci doar MMA-ul care este un ansamblu de mai multe stiluri. Si cred ca pana la urma am reusit asta.

Natiunea: Descrie-ne putin te rog o zi normala din viata ta
Alex: Dimineața - 7:00 trezire, alergare 8km, mic dejun și mers cu trenul 20 km pana la Deva la muncă, unde lucrez 8 ore. După asta am antrenament două ore, iar apoi plec acasă cu trenul spre Ilia. De la Ilia la Sârbi (satul unde locuiesc) cu bicicleta 8 km. Părinții au o fermă de ovine unde îi ajut cât pot dupa ce ajung acasa, iar la ora 22:00 la somn. A doua zi o iau de la capat. Este foarte obositor dar  când îți place ce faci și se văd rezultatele, toate greutatile trec pe planul secund.
Am fost un copil sărac care a muncit  mult să facă un liceu si o facultate. Am lucrat si în construcții să îmi pot plăti scoala, pentru ca părinții nu au avut posibilitatea să mă ajute.
Momentul adevărului e când vezi câți fani ai și oameni care te iubesc. Atunci te bucuri cu adevarat foarte mult.

Natiunea: Am vazut ca ai mai multi oameni si firme care te ajuta. Care e relatia cu acestia?
Alex: Sponsorii mei sunt Farmacia Revitalia, d-l Robert Dronca sponsorizează cu suplimente și bani pentru deplasare și cu prima dacă câștig, Old-House, un restaurant care îmi oferă o masa pe zi , si TOTAL BET care ma ajuta si ei cu bani de deplasare. Fiecare  visează la câte am realizat eu, dar visul lor poate sa rămână doar atat pentru ca daca nu exista voință, perseverență, nu poti face prea mult în viață. Dar cel mai mare ajutor vine de la antrenorului meu,  Florescu Claudiu, care s-a implicat foarte mult în realizările noastre de pana acum si fara care nu as fi astazi aici. Am sa ii fiu mereu recunoscator pentru ca mi-a dat o sansa sa ii arat ce pot.

Natiunea: Care este porecla ta și cât de mult crezi că ți se potrivește?
Alex: The Butcher. Foarte mult mi se potrivește faptul că am învins fiecare adversar prin tehnici articulare și fracturi de ligamente. De aceea e un nume care cred ca e pe masura realizarilor mele.

Natiunea: Care este idolul tău și până la ce nivel crezi că vei ajunge?
Alex: Cand eram mic ma uitam, ca multi alti baieti de varsta mea, la filmele lui Bruce Lee. Acum, Dan Henderson este idolul meu. Când vrei să obții ceva, depinde foarte mult de ce oameni întâlnești. Eu, după 3 ani de muncă, pot spune că i-am întâlnit și fac tot posibilul să îi mulțumesc atunci când lupt în cușcă. Vreau sa ajung cat de sus se poate, sper sa am ocazia sa lupt si pentru titlul de Campion. Pentru ca daca mi se va da sansa asta, nu am sa o ratez si am sa aduc acasa centura.

Natiunea: Care este stilul tău preferat, ce efect are asupra oponenților?
Alex: Grappling-ul, efectul depinde de fiecare adversar în parte. Cu uni e mai usor, cu altii mai greu. Dar important e rezultatul final.

Natiunea: Ce pasiuni ai si cu ce iți place să-ți ocupi timpul liber?
Alex: Nu prea am timp liber. Lucrez ca tehnician nutriționist, maseur și instructor sportiv la o sală de fitness. Cand reusesc sa imi fac putina vreme de relaxare imi place mult sa ma plimb în natură, joc fotbal, citesc mult sau ies cu bicicleta.

Natiunea: Cum ai ajuns sa semnezi un contract cu ARMURA?
Alex: Am descoperit brandul ARMURA in timpul pregatirilor. Mi-a placut mult gama lor variata de produse, calitatea si mai ales pretul lor foarte accesibil. Asa ca mi-am cumparat un short si am inceput sa le port, chiar si la galele in care luptam. M-a cautat apoi brand managerul lor, mi-a multumit ca i-am ales, si mi-a spus ca apreciaza foarte mult faptul ca nu am venit din prima sa cer sponsorizari, ci am muncit pentru ele. Si mi-a oferit apoi un contract de parteneriat. Iar acum sunt unul dintre luptatorii ARMURA. Le mulțumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat în pregatirea mea.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA