Natiunea MMA

ARMURA semneaza un contract de parteneriat cu noua stea a RXF, Cristina Stanciu
23/03/2015Gala RXF 17, desfasurata lunea trecuta in Craiova, a adus in atentia tuturor iubitorilor de arte martiale din tara noastra una dintre cele mai intense lupte de MMA din istoria acestui sport la noi in tara. In mod poate surprinzator pentru multi pasionati ai acestui sport, protagoniste au fost doua sportive, Cristina Stanciu de la Absoluto MMA Bucuresti si Ardelean Alice de la Kudokai Sibiu.Dupa o prestatie senzationala in cusca Real Xtreme Fighting si aflata la capatul unei perioade dificile de refacere dupa cateva probleme medicale, Cristina Stanciu a fost declarata castigatoare la puncte in uralele unei sali arhipline.ARMURA, unul dintre cele mai dinamice branduri romanesti de echipamente pentru arte martiale a urmarit cu atentie evolutia Cristinei de-a lungul mai multori ani, si a decis, chiar inaintea galei, sa semneze un contract de parteneriat cu aceasta prin care sa o sprijine in cariera sa profesionista.Palmaresul ei include numeroase titluri nationale de Wushu si Kickbox, dar si un loc 3 in perioada junioratului la Campionatul Mondial de Wushu Sanshou, si doua locuri 3, unul la juniori si unul la seniori, la Campionatul European de Wushu Sanshou.

Ea a mai luptat in cusca RXF, castigand prima lupta prin TKO in doar 33 de secunde. Prestatia ei de saptamana trecuta o recomanda ca o una dintre cele mai bune sportive la categoria -60kg din MMA-ul profesionist actual in Romania.

Echipa ARMURA o felicita pentru prestatie si o asigura de intregul sau sprijin pentru o cat mai buna pregatire si prezenta pe scena artelor martiale din tara noastra.

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA